Szybka modernizacja SOR-ów - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2012)
Trwa zakrojony na szeroką skalę proces modernizacji starych i budowy nowych szpitalnych oddziałów ratunkowych. Czy nowe oddziały zapewniają nam bezpieczeństwo na europejskim poziomie?