Wielkie skutki małych zmian - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2012)
Przełom starego i nowego roku to czas szczególny. Każe na chwilę przystanąć, skłania do podsumowań i snucia prognoz na przyszłość. W służbie zdrowia jest to również – niestety – okres szczególnie nerwowy.