Ekran zdrowiaRozmowa z Bartoszem Kwiatkiem, Liderem Roku 2012 w Ochronie Zdrowia – Media – Dziennikarstwo Informacyjne i Edukacyjno-Społeczne, redaktorem prowadzącym magazynu „Encyklopedia Zdrowia” w telewizji Polsat News. - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2012)
– „Encyklopedia Zdrowia” to program, który podpowiada pacjentom, co mogą zrobić sami dla siebie, tu i teraz. Magazyn ma też prowokować widzów do działania prozdrowotnego. Edukacja, informacja i profilaktyka – to jego cele.