Atak nie zawsze jest najlepszą obroną - Ozierański, Piotr; McKee, Martin; King, Lawrence (Menedżer Zdrowia, 2013)
W 9. numerze „Menedżera Zdrowia” z 2012 r. zamieściliśmy tekst Krzysztofa Łandy, w którym polemizuje on z artykułami Piotra Ozierańskiego. Prezentujemy odpowiedź na tę publikację.