System Unit DoseRozmowa z Piotrem Kuczyńskim (Menedżer Zdrowia, 2013)
Dystrybucja leków w polskich szpitalach jest jednym z tych obszarów – już nielicznych, w których nowoczesne technologie i systemy organizacji pracy nie są stosowane na szerszą skalę.