Gala konkursu Sukces Roku 2012 w Ochronie Zdrowia (Menedżer Zdrowia, 2013)
Podczas gali w Zamku Królewskim w Warszawie, w której uczestniczyli prezes NFZ Agnieszka Pachciarz, wiceminister zdrowia Sławomir Neumann i wiceminister obrony narodowej Beata Oczkowicz, nagrody Lider Roku 2012 w Ochronie Zdrowia odebrali Henryk Skarżyński, Grzegorz Gielerak, Krystyna Kobel-Buys, Małgorzata Bulanda, liderzy programu Pozytywnie Otwarci oraz Bartosz Kwiatek. Wcześniej – podczas finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy – nagrodę otrzymał Jerzy Owsiak.