Nowoczesne zarządzanie szpitalem - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2013)
Elektroniczny obieg dokumentacji staje się standardem w polskich placówkach służby zdrowia. Jaki zatem system wybrać, żeby pozytywnie wpłynął zarówno na bezpieczeństwo pacjentów, jak i oszczędności?