Szczęście w nieszczęściu - Kozierkiewicz, Adam (Menedżer Zdrowia, 2013)
Jak są leczeni Polacy chorzy na raka? Różnie. Można mieć szczęście w nieszczęściu i mieszkać w regionie, w którym nad rakiem udaje się zapanować w sposób nowoczesny. Można również, niestety, takiego szczęścia nie mieć. Przedstawiamy regionalne różnice w leczeniu raka.