Top Medical Trends 2013 (Menedżer Zdrowia, 2013)
Trzy dni, 3800 lekarzy, 30 sesji, w tym 13 plenarnych, do tego 14 sesji satelitarnych i 5 kursów – w Poznaniu odbyła się największa impreza branży medycznej w Polsce, kongres Top Medical Trends.