Czy potrzebna jest intensywna terapia kardiologiczna w Polsce? - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2013)
Na to niełatwe pytanie próbowali odpowiedzieć uczestnicy konferencji prasowej zorganizowanej przez Polskie Towarzystwo Kardiologiczne i redakcję „Menedżera Zdrowia”.