Panel ekspertów - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
Podczas kongresu Top Medical Trends odbyła się debata dotycząca poprawy profilaktyki i leczenia AIDS w Polsce. Według różnych szacunków od 50 do 75 proc. Polaków zakażonych HIV nie wie o tym fakcie i może zakażać innych. Jak temu zapobiec?