Dobra kadra, kiepska organizacja - Adamska-Golińska, Natalia (Menedżer Zdrowia, 2013)
W polskich szpitalach kuleje zarządzanie obiegiem leków – uważają specjaliści z Hiszpanii, Serbii i Szwecji uczestniczący w projekcie HOPE Exchange. Zaskoczyły ich również wieloosobowe sale, XIX-wieczne budynki i braki w komputeryzacji. Chwalili nas natomiast za wysoko wykwalifikowaną kadrę.