Wspólny mianownik Rozmowa z Nicole Denjoy, sekretarz generalną COCIR - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
– Za pomocą narzędzi informatycznych można szybko zidentyfikować pacjenta należącego do grupy podwyższonego ryzyka wystąpienia poważnej choroby, ostrzec go, zlecić dodatkowe badania i podjąć wczesne leczenie – mówi Nicole Denjoy.