Bieg z przeszkodami - Wędrowski, Jacek (Menedżer Zdrowia, 2013)
Udział preparatów generycznych na polskim rynku farmaceutycznym jest nadal wysoki. Nie oznacza to jednak, że firmy działające w Polsce w pełni opanowały „prawną sztukę” wprowadzania ich na rynek.