WOLMED – terapia XXI wieku Rozmowa z Joanną i Sławomirem Wolniakami – lekarzami psychiatrami, właścicielami Kliniki Psychiatrii i Leczenia Uzależnień WOLMED w Dubiu koło Bełchatowa - Kowalska, Anna (Menedżer Zdrowia, 2013)
Uzależnienia są dziś wszechobecne, praktycznie w każdym środowisku jest osoba z problemem alkoholowym, uzależniona od leków czy narkotyków i dlatego skuteczne leczenie jest bardzo ważne, tym bardziej przeprowadzone z dala od własnego środowiska i dyskretnie, co od lat zapewniamy – czytamy w wywiadzie.