Nowoczesne zarządzanie kadramiRozmowa z Mariuszem Góreckim, prezesem firmy Górecki & Partners - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2013)
Szukamy ludzi, zespołów – liderów sukcesu. I właśnie takie osoby pozyskujemy dla naszych klientów w ramach usługi Executive Search. Nie mamy gotowej bazy kandydatów, ale szukamy najlepszych zgodnie z indywidualnym zapotrzebowaniem kadrowo-biznesowym klienta.