Pieniądze to nie wszystko - Buchelt, Beata (Menedżer Zdrowia, 2013)
Od kilku lat w wielu publikacjach wskazuje się na problem niedoboru personelu medycznego wyższego i średniego szczebla. Jak przyciągnąć i zatrzymać pracowników w szpitalu?