Wilcze echa - Boruszkowska, Agnieszka (Menedżer Zdrowia, 2013)
Nie przebrzmiały jeszcze echa awantur, które wybuchły na skutek błędów w przepisach ustawy refundacyjnej, a już czeka nas kolejna nowelizacja tego aktu prawnego. Tym razem będzie to tzw. duża nowela. Zmiany dotyczą głównie aptek, dlatego lekarze przygotowali swój projekt.