Medycyna polska w budowie… - Kamiński, Michał (Menedżer Zdrowia, 2013)
Jak Polska długa i szeroka trwają inwestycje budowlano-remontowe w ochronie zdrowia. Skala jest imponująca. Angażują się w te przedsięwzięcia zarówno podmioty publiczne, jak i niepubliczne.