Pacjent, czyli nikt (Menedżer Zdrowia, 2013)
Na polski system ochrony zdrowia można patrzeć z troską, można chcieć go reformować, ale można też go podziwiać. Bo jest bardzo odporny na krytykę, bo jako tako zabezpiecza interesy wszystkich zainteresowanych, z wyjątkiem pacjenta.