Czy leci z nami pilot? - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2013)
Czy ktoś w Polsce decyduje, w jakim kierunku zmierza nasz system ochrony zdrowia? A jeśli nie decyduje, to przynajmniej wie? Przyglądając się kolejnym inicjatywom legislacyjnym rządzących, można nabrać w tej sprawie poważnych wątpliwości.