Omnibus - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2013)
Czego polski system ochrony zdrowia oczekuje od konsultantów krajowych i wojewódzkich? A czego powinien, czego mógłby oczekiwać? W „Menedżerze Zdrowia” podjęliśmy próbę zdefiniowania ich roli, określenia obecnego i zarysowania przyszłego zakresu prac. O pomoc poprosiliśmy Jarosława J. Fedorowskiego, prezesa Polskiej Federacji Szpitali.