Chytry traci dwa razyRozmowa z prof. Andrzejem Kiejną, kierownikiem Katedry i Kliniki Psychiatrii Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu - Leśniewski, Bartłomiej (Menedżer Zdrowia, 2013)
Kłopot w tym, że nie wszyscy w Polsce zrozumieli, że pacjent z ograniczanym dostępem do nowoczesnych leków to pacjent leczony drogo.