Siła w doświadczonym zespole, pakietowości usług i indywidualizacji Rozmowa z prezesem NETTLE SA Pawłem Szewczykiem - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2013)
Zapotrzebowanie na finansowanie szpitali nie zmniejszy się w najbliższym czasie, zwłaszcza że do 2016 r. pojawi się konieczność wymiany czy zakupu nowego sprzętu medycznego – mówi Paweł Szewczyk.