Co na to Einstein - ., Redakcja (Menedżer Zdrowia, 2013)
Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi – ta myśl Alberta Einsteina to dobry opis dorobku laureatów XIV edycji konkursu Sukces Roku.