Łatanie dziur - Bulica, Piotr (Menedżer Zdrowia, 2014)
Głośno odtrąbiono sukces państwa polskiego w walce z dopalaczami. Chwalono się, że mamy najlepsze prawo i praktykę postępowania w tej sprawie. Dziś okazuje się, że nie. Uchwalone naprędce przepisy wymagają korekt, a propozycje zmian budzą wątpliwości.