Palec władzy - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2014)
Wszystkie wskaźniki zdrowotne przez ostatnie 20 lat nieustannie pną się w kierunku wartości charakterystycznych dla czołówki świata. Jeszcze nigdy pacjenci w polskich przychodniach i szpitalach nie byli tak bezpieczni. Jeśli jest tak dobrze, dlaczego zatem wszyscy narzekają?