Lepiej, solidniej, nowocześniej - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2014)
Hasło „innowacyjny” w ochronie zdrowia jest jednym z najbardziej aktualnych, choć już nieodkrywczych. W nadchodzącym budżecie UE przewidziano znaczne fundusze na finansowanie innowacyjnych projektów. Tematowi temu poświęcona zostanie także najbliższa konferencja Hospital Management.