Trzy i pół tysiąca lekarzy w Poznaniu (Menedżer Zdrowia, 2014)
W Poznaniu zakończył się Top Medical Trends , największa impreza branży medycznej, organizowana po raz ósmy. Udział w nim wzięło 3,5 tys. lekarzy, 97 wykładowców, 15 konsultantów krajowych, 23 prezesów medycznych towarzystw naukowych. Kongres składał się z 20 sesji naukowych i 7 sesji satelitarnych.