W leczeniu łuszczycy trzeba skończyć z ekonomią krótkowidza – rozmowa z posłem Tomaszem Latosem, przewodniczącym sejmowej Komisji Zdrowia, wiceprzewodniczącym Parlamentarnego Zespołu ds. Łuszczycy - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Policzenie wszystkich kosztów związanych z łuszczycą pokazałoby, że należy poszerzyć grupę pacjentów objętych leczeniem biologicznym, bo w końcowym rachunku ekonomicznym to się po prostu bardziej opłaca – mówi Tomasz Latos.