Chłopcy z Placu Broni - Murkowski, Maciej (Menedżer Zdrowia, 2014)
Decydenci z Urzędu Miasta Stołecznego Warszawy uparcie forsują koncepcję budowy Szpitala Południowego w najgorszej z możliwych lokalizacji przy Instytucie – Centrum Onkologii.