Audyt ubezpieczeniowy i analiza zagrożeń – rozmowa z Jackiem Kopaczem, wiceprezesem zarządu Supra Brokers - Maciejowski, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Podstawą dobrego audytu jest rozpoznanie i ocena ryzyka. Pierwszą i podstawową czynnością podejmowaną przez brokera ubezpieczeniowego jest przeprowadzenie u swojego klienta rozpoznania dotyczącego występujących w jego szpitalu zagrożeń zewnętrznych i wewnętrznych – mówi Jacek Kopacz.