Magia, cuda i gusła - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2014)
Wojna homeopatyczna trwa. Przypomnijmy: Naczelna Rada Lekarska w oficjalnym stanowisku zaprotestowała ongiś przeciw stosowaniu leków homeopatycznych. Zwolennicy czarów zyskali sojusznika w postaci… Śląskiego Uniwersytetu Medycznego.