Nie ma odwrotu od transparentnościRozmowa z Pawłem Sztwiertnią, dyrektorem generalnym Związku Pracodawców Innowacyjnych Firm Farmaceutycznych INFARMA - Leśniewski, Bartłomiej; Maciejowski, Janusz (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Zaczęliśmy proces zwiększania transparentności od siebie. Patrząc globalnie – ten standard jest nieuchronny. Coraz więcej krajów wprowadza podobne regulacje bądź samoregulacje. Już teraz w Stanach Zjednoczonych i Francji obowiązują ustawy narzucające pełną transparentność – mówi Paweł Sztwiertnia.