Wojna podjazdowa - Koblańska, Marta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Fizjoterapeuci i rehabilitanci, mówiąc o sobie nawzajem, nie szczędzą gorzkich słów. Dlaczego tak się dzieje? Bo jedna i druga grupa zawodowa jest przekonana o swoich racjach i o tym, że działa w interesie chorego. Jak jest naprawdę?