Hybrydowe operacje w przyjaznym wnętrzu - Majewski, Adam (Menedżer Zdrowia, 2014)
Niemal połowa polskich bloków operacyjnych może nie spełniać wymogów unijnych. Równocześnie zaś szpitale coraz chętniej zamawiają hybrydowe sale operacyjne, zwracając przy tym uwagę na takie rzeczy, jak design.