Wyższa szkoła jazdy, cz. 2 - Murkowski, Maciej; Słabiak, Artur (Menedżer Zdrowia, 2014)
O nowoczesności szpitala decyduje wykorzystywanie sprawdzonych i naukowo uzasadnionych metod leczenia, odpowiednie wyposażenie, wysoko wykwalifikowany personel i racjonalna organizacja przestrzenna. Prezentujemy drugą część artykułu. Pierwsza ukazała się w czwartym numerze „Menedżera Zdrowia”.