Z tej fuzji wypali - Czerkas, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2014)
Mergers and acquisitions (skrót: M&A) to angielski zwrot robiący międzynarodową karierę, który tłumaczy się wprost jako „fuzje i przejęcia”. Jesteśmy o krok od rozpoczęcia tego procesu w Polsce.