Co ma KOZ-a do ołówka - Bukiel, Krzysztof (Menedżer Zdrowia, 2014)
Tematem często powracającym w dyskusjach o polskiej służbie zdrowia jest koordynowana (kompleksowa) opieka zdrowotna (KOZ-a). Ostatnio zajęto się nią przy okazji pakietu kolejkowo-onkologicznego.