Kolejka kolejce nierówna - Kanownik, Greta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Czy kolejki do specjalistów, szpitali, do zabiegów i operacji to wyłącznie polska specjalność? Oczywiście nie. Ale w Polsce wyjątkowo źle wygląda zarządzanie czasem oczekiwania na świadczenia. Kolejki rosną w nieskończoność, próby ich skracania są nieudane. Jak z kolejkami radzą sobie inni?