92 Jahrestagung der Deutschen Gesellschaft für Rechtsmedizin, 17-21.09.2013, Saarbrücken (Archiwum Medycyny Sądowej i Kryminologii/Archives of Forensic Medicine and Criminology, 2013)
W dniach 17-21.09.2013 roku odbył się po raz pierwszy w historii kongresów Niemieckiego Towarzystwa Medycyny Prawnej, coroczny, 92. Kongres Medycyny Prawnej – przy udziale ministra zdrowia, spraw socjalnych i rodziny – pani Gaby Schäfer, rektora uniwersytetu Saarland – prof. Volkera Linnewebera, dziekana wydziału lekarskiego – prof. Michaela Mengera, prezydenta kongresu – prof. Petera Schmidta oraz prezydenta Niemieckiego Towarzystwa Medycyny Prawnej – prof. Stefana Pollaka.