Kres szczególarstwa - Masełbas, Wojciech (Menedżer Zdrowia, 2014)
Zanosi się na rewolucję w prowadzeniu dokumentacji dotyczącej badań klinicznych. Dziś monitor zasypywany jest stertą papierów i dokumentów. W przyszłości będzie prościej, a kontrola z drobiazgowej zmieni się w wyrywkową.