Wyzwaniem kardiologii interwencyjnej jest indywidualizacja medycyny Rozmowa z prof. Uwe Zeymerem i prof. Thomasem Cuissetem - Gębska, Kamilla (Menedżer Zdrowia, 2014)
Rozmowa o tym, jak ważna jest dobra opieka kardiologiczna nad pacjentem po zawale i dlaczego wyniki leczenia można poprawić poprzez edukację chorych, jak to się robi we Francji i Niemczech oraz jakie są wyzwania i problemy współczesnej kardiologii interwencyjnej w tych krajach.