Na łapu-capu - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2014)
Kilka tygodni przed wejściem w życie tzw. pakietu onkologicznego nie sposób o nim nie pisać. Zwłaszcza że nie widać powszechnego entuzjazmu i aplauzu dla proponowanych, a właściwie wprowadzanych przez Ministerstwo Zdrowia rozwiązań. Wręcz przeciwnie, liczba sceptyków wraz ze zbliżaniem się nowego roku wydaje się rosnąć.