Człowiek, który próbuje zmienić systemRozmowa z Tadeuszem Jędrzejczykiem, prezesem Narodowego Funduszu Zdrowia - Lurka, Krystian (Menedżer Zdrowia, 2014)
– Na rozmowy zawsze jesteśmy otwarci, jakkolwiek NFZ zarządza określonymi zasobami i z każdym podmiotem negocjuje umowę w ten sposób, aby się zmieścić w planie finansowym – mówi Tadeusz Jędrzejczyk, prezes NFZ.