Orzecznicy czy niedorzecznicy - Bartela, Edyta (Menedżer Zdrowia, 2014)
Trwają prace na poprawkami do przepisów, na których podstawie funkcjonują komisje do spraw orzekania o zdarzeniach medycznych. Na jakie problemy zwrócili uwagę autorzy poprawek? Co trzeba, a co można zmienić?