Wszystkie ręce na pokładzie - Fedorowski, Jarosław J. (Menedżer Zdrowia, 2014)
Podczas gdy u nas raz po raz pada hasło „wszystkie ręce na pokład”, także w kontekście ochrony zdrowia, w niedalekiej Danii ta zasada obowiązuje od lat z dużym sukcesem.