Izby pomocy - Radziwiłł, Konstanty (Menedżer Zdrowia, 2014)
Odrodzony w 1989 r. samorząd lekarski obchodzi 25. urodziny. W ostatnim czasie w środowisku lekarskim toczy się gorąca dyskusja na temat istnienia, roli, zadań i praktyki działania izb lekarskich.