2015 - ., Redakcja (Menedżer Zdrowia, 2014)
Zapytaliśmy ekspertów, liderów w różnych dziedzinach medycyny, co ich zdaniem wydarzy się we właśnie rozpoczętym roku w ochronie zdrowia. Czy rok 2015 będzie przełomowy dla polskiej ochrony zdrowia? Zgodnie z opiniami naszych rozmówców – nie.