Jeść! - Lewandowski, Marcin (Menedżer Zdrowia, 2014)
Dieta to lek. Jak tym lekiem posługują się szpitale? Byle jak. Bo gdy w stanie niedożywienia przyjmowany jest jeden na trzech pacjentów, dalej jest coraz gorzej: szpital w stanie niedożywienia opuszcza… dwóch na trzech.